GÜNCEL

MANİSA HAK-PAR PAZAR YERLERİ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Hak-par Manisa seçim çalışmalarının önemli bir alanı olan, kitlelerin yoğun olarak bulunduğu pazar yerleri ziyaretlerini sürdürüyor.

HAK-PAR Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nevzat Teker kalabalık bir partili grupla pazar yerlerini ziyaret etti.

Ziyaret esnasında pazar yeri esnafı ile seçimler üzerine sohbetler yapıldı. Pazar yeri esnafının sorunları dinlendi. HAK-PAR pazar yeri esnafı ve pazar yeri ile yapılması gerekenleri konuştu ve HAK-PAR’ın ne düşündüğünü anlattı.

Pazarcı esnafı ve pazar yerinde bulunan vatandaşlardan olumlu tepkiler alındı. Pazar yerinde seçim bildirisi el ilanları ve broşürler yoğun bir şekilde dağıtıldı. Hafta ortasında da bu ziyaretlerin devam edeceği belirtildi.

About Post Author