GÜNCEL

HAK-PAR İzmir İl Örgütü, Afişleme Çalışmalarını Sürdürüyor

Hak ve Özgürlükler Partisi (HAK-PAR) İzmir İl Örgütü; “ÇÖZÜMÜN ADRESİ HAK-PAR” yazılı afişlerle partinin tanıtımı için çalışmalarına devam ediyor.

Uzun bir süredir devam eden tanıtım için afişleme çalışmaları 11.08.2013 tarihinde de İzmir Bayraklı, Karşıyaka ve Çiğli’de yapılan afişlemelerle, İzmir metropolündeki önemli yerlerde afişleme yapıldı. Balçova ve Narlıdere de önümüzdeki günlerde yapılacak afişleme ile birinci etap tamamlanmış olacak.

HAK-PAR İzmir İl Başkanı Ali Reşat Öztürk; İzmir’de yeni ve farklı afişleme çalışmaları ile devam edeceklerini belirterek şunları söyledi; “Bizler afişleme için ön çalışma yaparken, İzmir de afişleme çalışmalarında nasıl bir yol ve yöntem izlemeliyiz ki yaptığımız afişlemede partimizi ön plana çıkarmada etkili ve dikkat çekici olsun düşüncesi ön plana çıktı.

Bunun için ilk etap afişleme de akıllarda soru işareti bırakacak bir afişleme yapılmasına karar verdik. Çözümün adresi Hak ve Özgürlükler partisi demekle akıllarda da neyin çözümüne dair soru işareti yaratıp sonraki etap afişlemeler de de partimizin çözeceği sorunların hangi sorunlar olduğunu İzmir halkına sunmaktı. Birinci etap afişlememizin amacı budur. Bu tamamlandığında ikinci etap afişlemeye geçeceğiz.

İkinci aşamada çözümü partimizin programında yer alan ancak doksan yıllık Türkiye Cumhuriyeti ile devam eden sorunlar ile onunla birlikte oluşan, bu sistem içinde çözülemeyen toplumun gelişmesine zenginleşmesine demokrasiye evrilmesine ket vuran tüm sorunları,  bu güne kadar çözemeyen tüm siyasal iktidarların ve sürünceme de bırakmak için ayak direten mevcut iktidar olduğu gibi parlamentoda bulunan siyasi partilerinde parlamento dışındaki güç odaklarında bu çözümsüzlüğün ortağı olduğu sorunları çözer gibi gösterip çözümsüzlükte ısrarcı oldukları, niyetlerinin sorunları çözmek değil sorunlardan nemalanmak olduğunu halka teşhir edeceğiz.

Bu şekilde Partimizin neden çözümün adresi olduğunu, çözümün ne olduğu konusunda partimizin düşüncelerini aşama, aşama kitlelere ulaştırmayı düşünüyoruz.”

About Post Author