GÜNCEL

HAK-PAR Belediye Başkan Adayları; Kulp ve Lice’de partilerine destek istedi

HAK-PAR adayları ve yöneticileri 19 Mart 2014 tarihinde Diyarbakır’ın Kulp ve Lice ilçelerine giderek el bildirileri ve aday tanıtım broşürleri dağıttı.

HAK-PAR Genel Başkanı Kemal Burkay, Genel Başkan Yardımcıları, Derviş Korkmaz, Hasan Dağtekin, PM Üyeleri Sidar Avcı, Ramazan Moray, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sevgi Çelik Moray, Yenişehir Belediye Başkan adayı Vasıf Kahraman, Bağlar Belediye Başkan adayı Vedat Dede, Kayapınar Belediye Başkan adayı Ali Kızılay, Sur Belediye Başkan adayı Hasan Barak ile parti yöneticileri ve üyeleri ilk olarak Kulp ilçesini ziyaret etti.

Parti otobüsü ve anons araçlarıyla ilçeye giren konvoy, Anonslar yaparak ilçeyi dolaştı. İlçe merkezinde HAK-PAR Kulp İlçe Başkanı Mehmet Şah Eren ile Kulp Belediye Başkan Adayı Eşref  Eren ve diğer partililer tarafından karşılandılar.  İlçe Başkanı M. Şah Eren’in açılış konuşmasının ardından söz alan Burkay, Kulp halkını ve partilileri selamladı. Kürtçe olarak başladığı konuşmasını daha sonra Türkçe olarak sürdürdü.

Genel Başkanın halka hitabından sonra HAK-PAR’lılar ilçenin en işlek caddelerinde esnaf ziyaretinde bulunarak aday tanıttım broşürleri dağıttı. Yoldan geçen vatandaşlara da broşür ve bildiri dağıtan HAK-PAR’lılar 30 Mart 2014 yerel seçimleri için destek istedi.

Kulp’taki çalışmalarını bitiren HAK-PAR’lılar daha sonra Lice ilçesine geçti. Lice ilçesinde de anonslar eşliğinde dolaşan HAK-PAR’lılar esnafları ziyaret ederek destek istedi. İlçe merkezinde birçok kahvehaneye giren Başkan adayları 30 Mart 2014 yerel seçimleri için partilerine destek istedi.

About Post Author