GÜNCEL

HAK-PAR Genel Başkanı : Her Hedefimizi Gerçekleştirecek Potansiyele Sahibiz !

HAK-PAR Genel başkanı Düzgün Kaplan;

“her hedefimizi gerçekleştirecek potansiyele sahibiz.”

HAK-PAR Genel başkanı Düzgün Kaplan Ankara İl örgütü aktif üyeleriyle bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantı 21.Mayıs 2022 tarihinde Genel merkez toplantı salonunda gerçekleşti.

Toplantının açış konuşmasını İl başkanı Fazlı Taşkan yaptı.

Toplantıda konuşan Genel başkan Düzgün Kaplan 9.kongrenin kısa bir değerlendirmesini yaptı.

“Büyük bir olgunluk  içinde demokratik teamüllere uygun iyi bir kongre gerçekleştirdik. Yeni Parti Meclisimizi seçtik. Bu kongre bizlere ağır bir sorumluluk yüklemiştir. Mümkün olduğu en kısa sürede teşkilat yapımızı güçlendirecek ve eksikliklerimizi giderecek ve Partimizi seçimlere hazır hale getireceğiz. Kısa sürede bunu başarmak ancak Partimizin tüm üyelerinin seferber olmasıyla mümkündür.  Partiler dinamik yapılardır. Parti içi problemler her zaman vardır, bundan sonra da olacaktır. Biz problemlere takılıp kalmayacağız. Şikayet etmek yerine çözümler üretip yolumuza devam edeceğiz. Bir sorun veya bir eksiklik tespit ettiğimizde, onu tüm yönleri ile kavrayacak ve “nasıl çözebiliriz” “söz konusu eksikliği nasıl gidere biliriz? ”sorularını soracak ve çözümler üreteceğiz. Partimiz doğru gerçekçi bir programa sahip. Halkımızın ihtiyaçlarına cevap olacak bir model olarak siyaset yürütüyor.

Biz bir dava partisiyiz. Büyük hedeflerimiz var. Arkamızda çok köklü bir mücadelesi geleneği var. Kaliteli, temiz aydınlık kadrolara sahibiz. Ülkemizin her yanında, metropollerde, Avrupa ülkelerinde güçlü bir sempatizan ağımız var. Partimiz Güney de, Doğu ve batı Kürdistan’da saygın, prestijli bir yere sahip.

Önümüze koyacağımız her hedefimizi gerçekleştirecek potansiyele sahibiz.

Yapmamız gerekli olan tek şey önceliklerimizi iyi belirlemek ve tüm enerjimizi bu önceliklere yoğunlaştırmak olacaktır.

Tüm arkadaşlarımızın, bir dava partisinin üyesi olmanın sorumluluğuyla seferber olmasını istiyorum. Geçmişte sorumluluk üstlenen tüm kadrolarımıza, samimiyetle çalışan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Ancak bu dönemde zamanla yarışacağımızdan, daha çok, daha planlı ve daha disiplinli ve özverili bir çalışma yapmak zorunda olduğumuzu da hatırlatmak istiyorum.

Ele ele verirsek, samimiyetle güçlerimizi birleştirirsek mutlaka başaracağız.” Dedi.

Düzgün Kaplan 28 Mayıs 2022 tarihinde Parti Meclisi’nin ilk toplantısını yapacağını, burada iki yıllık çalışma programının tartışılarak karara bağlanacağını, hemen ardından hızlı bir çalışma temposu içine gireceklerini de aktardı

Toplantıda Ankara il örgütünün teşkilatlanma eksikliklerinin giderilmesi de değerlendirildi. Yapılması gerekenler üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

 

About Post Author