GÜNCEL

HAK-PAR HAK VE ÖZGÜRLÜKLER PARTİSİ KONYA İL KONGRESİ YAPILDI

HAK-PAR
HAK VE ÖZGÜRLÜKLER PARTİSİ
KONYA İL KONGRESİ YAPILDI.

 

Hak ve Özgürlükler Partisi Konya İl Kongresi 08. Ekim.2014 çarşamba günü saat 13,00’de Hotel Bera  salonunda gerçekleşti.

Kongrede Divan Başkanlığına Necati Bayram, katip üyeliklere Hasan Şeşeoğulları ve Mustafa Taşçı seçildiler.

Yerel gazetelerde izledi.İl başkanı Osman SARITAŞ ve Genel Başkan Yardımcısı Fehmi Demir’in açıklamaları oldu.  İl başkanı Osman SARITAŞ kongre hakkında ve parti çalışmaları hakında açıklamalarda bulundu. Diğer taraftan sayın Fehmi Demir ise güncel politik değerlendirmelerde ve son olaylarla ilgili görüşlerini dile getirdi.

Seçimlere tek liste ile gidildi. Buna göre il başkanlığına Osman SARITAŞ seçildi. İl yönetim kurulu üyeliklerine  Gürsel DEMİREL, Ahmet YILMAZ, Zozan AKDENİZ, Hasan KERPİÇ, Şaban ÇETİNKAYA ve Şeyho HAVUTÇU seçildiler.

Ayrıca Kongreye Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Fehmi DEMİR, Ankara il Başkanı Hasan ŞEŞOĞLU ve Başkanlık kurulu üyemiz Sayın Necati BAYRAM katıldılar. Kongreye İstanbul ve Mersin il örgütleri kutlama mesajları yolladılar.

Kongre sonrası yapılan değerlendirme toplantısında parti yönetici ve üyelerinin örgütlenme çalışmalarına hız verilmesi ve eylemliliklerin arttırılması gerektiği konusu dile getirildi.

About Post Author